Tarieven

Er zijn 30 Voetjebal-trainingen in een seizoen. Een wekelijkse Voetjebal-training kost voor ouder en kind samen €10,50 per les en deze duurt 45 minuten. U betaalt eenmalig €35,- inschrijfgeld, jullie ontvangen daarvoor een Voetjebal kledingpakket wat bestaat uit een shirt, broekje en Voetjebal tas.

Inschrijven gebeurt steeds voor een seizoen, waarbij u telkens per blok van 10 lessen vooruit betaalt. De kosten van een blok zijn momenteel €105,00 . Wij versturen de factuur echter altijd pas na jullie eerste les. Zo krijgt iedereen een proefles en kunnen we de inschrijving ongedaan maken als blijkt dat uw zoon of dochter nog niet toe is aan Voetjebal.


De inschrijving loopt automatisch door en is per blok opzegbaar. (Minimaal 4 weken voor de start van het volgende blok)

PROEFLES

Na inschrijving is de eerste Voetjebal les altijd een proefles. Mocht de proefles niet bevallen maken wij de inschrijving kosteloos ongedaan. 

OPZEGGEN 
Als je eenmaal lid bent van Voetjebal Drechtsteden loopt het lidmaatschap automatisch door naar het volgende blok. Wil je stoppen met Voetjebal dan vragen wij je dit 4 weken voor het begin van het volgende blok bij ons te melden. 
Voetjebal Drechtsteden
drechtsteden@voetjebal.com
06-47422471
Terug naar boven